Feketéné Heidt Tünde vagyok, köszönöm,hogy megtisztel azzal, hogy megtekinti ki is vagyok.

Mindig is érdekeltek a művészetek, a harmónia megteremtése, ez valahogy ösztönösen jött egész életemben. Művészi pályára készültem, de valahogy máshová sodort az élet.

Viszonylag sok helyen jártunk, nyaralókban, kiadó apartmanokban, és valahogy mindig az volt az első gondolatom, hogy vajon én azt hogy rendezném át, hogyan tenném otthonosabbá…2016-ban aztán jött egy sugallat, és beiratkoztam a lakberendező iskolába, 2017-ben pedig meg is kaptam a lakberendező képesítést. Életem legjobb döntése volt, hiszen a hobbimból hivatás lett. Amikor elmondtam az ismerősöknek, hogy tulajdonképpen mivel is foglalkozom mostanában, egyre többen kértek tőlem tanácsot akár apróbb felújítások kapcsán, akár nagyobb projekteknél is. Így kaptam az első megbízásokat.
Nagyon fontosnak tartom, hogy az otthon legyen az a hely, ahová ha belép az ember, akkor azt érezze, hogy a mindennapi stressz, feladatok tömkelegének megoldása után – legyen az bármilyen terület a munkában – úgy érezze, hogy „most hazaértem a nyugalom szigetére”, ehhez pedig elengedhetetlen a harmónia megteremtése. Ez egy nagyon összetett és bonyolult feladat, ahol jól jöhet a lakberendező segítsége.

Mivel sokszor azt hallottam, hogy a „lakberendező majd kidobál mindent és trendi cuccokkal iszonyat összegekért berendez egy szobát, nehogy már még ezért is fizessünk”  küldetéssé vált számomra, hogy ezt a sztereotípiát eloszlassam, hiszen apróbb változtatásokkal is nagyon látványos eredményt lehet elérni anélkül,hogy egy egész vagyonba kerülne az átalakítás. Sokszor azt látom, hogy csak némi útmutatásra, segítségre van szükség, és minden a helyére kerül,ezzel nagyban megkönnyítve az építtetők, építkezők, átalakítás tervezők életét, munkáját.